Hjem
/
NYHETSARKIV
/
BPA-konsesjon i Bodø kommune
Nyhet

JAG Assistanse har fått BPA-konsesjon i Bodø kommune. Avtalen gjelder for fem år fra 01.03.2019. Vi takker Bodø kommune for at de har valgt JAG som en av sine sju samarbeidspartnere, og ønsker velkommen til alle kommunens innbyggere som har behov for BPA og ønsker å vite mer om JAG Assistanse og hva vi kan […]

Cathrine Schumann
26. mars 2019

JAG Assistanse har fått BPA-konsesjon i Bodø kommune. Avtalen gjelder for fem år fra 01.03.2019.

Vi takker Bodø kommune for at de har valgt JAG som en av sine sju samarbeidspartnere, og ønsker velkommen til alle kommunens innbyggere som har behov for BPA og ønsker å vite mer om JAG Assistanse og hva vi kan tilby.

Les også

Nyheter

BPA-konsesjon i Vang og Nord-Aurdal kommuner

JAG Assistanse har fått fornyet BPA-konsesjonen i Valdreskommunene Vang og Nord-Aurdal. Avtalen gjelder for fem år fra 01.04.2019. Kommunene Øystre Slidre, Sør-Aurdal, Vestre...
Nyheter

BPA-konsesjon i Os og Fusa kommuner

Hurra! JAG Assistanse har fått BPA-konsesjon i Os og Fusa kommuner. Avtalen gjelder fra 01.04.2019 og til 31.12.2010, med opsjon på ytterligere 1+1+1 år. Fra 01.01.2020 blir...
Artikler

Fra mitt hjerte

Kjære assistent! Det er ikke enkelt for meg å si det – men jeg prøver. Prøver å si hvor godt jeg liker at du kommer og assisterer meg! Jeg skulle lært å uttrykke meg....