Hjem
/
NYHETSARKIV
/
Nye ansikter i administrasjonen.
Nyhet

Nye ansikter i administrasjonen

Stian Opaker
1. juni 2022

Beate Vatndal – Seniorrådgiver BPA
Beate er oppriktig interessert i mennesker, særlig de som har behov for bistand for å kunne leve som alle andre. Likeverd og menneskerettigheter bør være en selvfølge, og JAGs verdigrunnlag faller inn under egne verdier. Hun brenner for konseptet BPA og har jobbet innenfor bransjen i 16 år, også tidligere i JAG. Beate er en samfunnsengasjert og fordomsfri person, har masse energi, lyser av glede og har en smittende latter.

Helle Karlsen – BPA-rådgiver
Jeg er 32 år og opprinnelig fra Narvik. Jeg har to barn, og er arbeidsleder i BPA ordningen til vår eldste sønn på 3 år. Jeg brenner for at alle skal få leve et godt liv, og har selv erfart hvor verdifullt BPA er i vår familie. Motivasjonen min for å jobbe i JAG er å kunne hjelpe andre til å leve livet sitt slik de ønsker. Helle er utdannet barnevernspedagog fra Høyskolen i Harstad, og har de siste årene jobbet i Oslo kommune som barnevernskonsulent. Heldig for JAG at hun kjenner godt til Oslo kommune, som vi nå har fått konsesjon i. Vi gleder oss til å få Helle med på rådgiverteamet.

Line Snekkerhaugen – Administrasjonskoordinator
Line er 41 år, bor i Oslo med mann og hund. Har høgskolestudier innen pedagogikk, jobbet mange år med barn, barn med spesielle behov (både som assistent og leder) samt koordinerende og administrative oppgaver på sykehus. Søkte meg til JAG fordi jeg opplever det som meningsfylt og verdifullt å jobbe for likeverd, og ser det som et stort pluss at JAG er en ideell organisasjon. Line vil være koordinatoren og hjertet i administrasjonen, og med masse energi og sansen for det lille ekstra, er det flott å ha Line med på laget.

Les også

Artikler

Emilys verden ble bedre med BPA.

Emily er elleve år, og som mange andre jenter på sin alder, er hun glad i musikk og dans, og hun elsker å bade. Likevel er ikke Emily som jenter flest. Hun ble nemlig født med...
Nyheter

Partiene svarer Foreningen JAG og JAG Assistanse om BPA.

Foreningen JAG og JAG Assistanse har invitert de politiske partiene til digitale samtaler om BPA for personer med intellektuell
Nyheter

Funksjonshemmedekonvensjonen (CRPD) inn i norsk lov nå!

Funksjonshemmedekonvensjonen (CRPD) inn i norsk lov nå! Signer